Professional Asbest verwijder bedrijven

Asbestbedrijven kunnen u van dienst zijn wanneer er asbest verwijderd moet worden of wanneer er materialen moeten worden afgebroken of verwijderd die asbest bevatten. Asbest is zeer gevaarlijk en het is dan ook belangrijk dat u het werken met asbest overlaat aan de erkende asbestbedrijven. Erkende asbestbedrijven gaan nauwkeurig te werk volgens de gestelde veiligheidsmaatregelen. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen gezondheidsrisico’s bestaan.

Bos in Mijdrecht behoort tot deze asbestbedrijven

Wanneer u op zoek gaat naar professionele asbestbedrijven, dan komt u werkelijk de meest uiteenlopende asbestbedrijven tegen. Wij nodigen u uit even verder te kijken op de website van Bos in Mijdrecht. Wij behoren tot de ervaren en gespecialiseerde asbestbedrijven en kunnen u altijd uitstekend van dienst zijn wanneer u werkzaamheden heeft waarbij er gewerkt moet worden met asbest. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterieel en zetten gekwalificeerde vakmensen in. Daarnaast werken wij uiteraard volgens de wet- en regelgeving betreffende het werken met, en verwerken van, asbest.

Contact

Bos in Mijdrecht behoort tot de asbestbedrijven die gegarandeerd veilig te werk gaat wanneer het om asbest gaat. Wij vinden het belangrijk dat asbestbedrijven strikt volgens de regels te werk gaan om risico’s te voorkomen en dit merkt u aan onze nauwkeurige werkwijze. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan naar 0297 – 281 716 of maak gebruik van ons online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


Interessant? Deel deze pagina

Polish website

Aannemings Mij. Bos BV
Industrieweg 56
Postbus 225
3640 AE Mijdrecht
Telefoon : 0297-281716
Fax : 0297-289193