Diamant Zaag mijdrecht

De diamantzaag die wij in ons beheer hebben kan worden ingezet voor het maken van zaagsneden en sleuven in beton, metselwerk en asfalt. De medewerkers van Bos hebben veel ervaring opgedaan in het werken met een diamantzaag en kunnen u, indien dat nodig is, van dienst zijn. Het aanbrengen van zaagsneden of sleuven is een specialistisch werk dat u moet uitbesteden aan bedrijven die over de benodigde vaardigheden en over een diamantzaag beschikken.

Voor het inhuren van een diamantzaag is Bos een goede keuze

De apparatuur die door Bos beheerd en gebruikt wordt, is van een zeer goede kwaliteit. Zo ook de diamantzaag. Naast opdrachten voor de diamantzaag, kunt u ook van de diensten van Bos gebruik maken indien u een diamantboor nodig heeft. Het hebben van een diamantzaag is geen prestatie op zich. Het gaat er vooral om, wat de werknemers van ons bedrijf met die zaag kunnen. Wij staan garant voor een uitstekend resultaat, zodat u tevreden zult zijn als onze medewerkers klaar zijn met uw opdracht.

Contact

Onze diamantzaag is in te zetten indien er een zaagsnede of een sleuf moet worden aangebracht in hard materiaal zoals steen en asfalt. Door gebruikt te maken van onze diamantzaag en de medewerkers die de zaag bedienen, zal uw opdracht snel en goed worden uitgevoerd. Voor ons is het maken van afspraken zeer belangrijk en wij houden ons ook aan die afspraken. U kunt meer informatie over onze apparaten krijgen indien u belt naar 0297 – 281 716 of gebruik maakt van het contactformulier op deze site.


Interessant? Deel deze pagina

Polish website

Aannemings Mij. Bos BV
Industrieweg 56
Postbus 225
3640 AE Mijdrecht
Telefoon : 0297-281716
Fax : 0297-289193