Totale sloopwerkzaamheden

Voor de totaalsloop van een gebouw kunt u gebruik maken van de diensten van Bos in Mijdrecht. Tijdens een totaalsloop wordt er niet meer gebruik gemaakt van bruut geweld. Het slopen van een gebouw is een specialistische klus geworden, welke uitgevoerd moet worden door een bedrijf dat kennis en vaardigheden bezit die nodig zijn voor de totaalsloop. Tijdens de sloop maakt Bos gebruik van gekwalificeerd personeel en goed materieel.

Wij verzorgen de totaalsloop van het begin tot het eind

Omdat de wet- en regelgeving de laatste jaren drastisch veranderd is, dient een totaalsloop gecontroleerd en met beleid uitgevoerd te worden. Bos beschikt over de mensen en het materieel om een gecontroleerde totaalsloop uit te voeren. Door duidelijke afspraken te maken en deze ook na te komen, zijn klanten tevreden over de werkzaamheden die door Bos uitgevoerd worden voor de totaalsloop van een pand. Alle mogelijke gebouwen kunnen door ons gesloopt worden.

Contact

Indien u zich wilt laten voorlichten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van totaalsloop, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Als u een afspraak wilt maken voor een oriënterend gesprek, kunt u bellen naar 0297 – 281 716. Het is ook mogelijk om uw vragen over totaalsloop onder de aandacht van onze medewerkers te brengen, door gebruik te maken van het contactformulier. Na de ontvangst van uw gegevens, nemen wij op korte termijn contact met u op.


Interessant? Deel deze pagina

Polish website

Aannemings Mij. Bos BV
Industrieweg 56
Postbus 225
3640 AE Mijdrecht
Telefoon : 0297-281716
Fax : 0297-289193