Krachtige en robuuste Palenkraker

Indien u op zoek bent naar een palenkraker, dan doet u er goed aan om deze site te bekijken. De palenkraker van Bos zorgt ervoor dat de klus wordt geklaard. De kracht en de robuustheid van de palenkraker van Bos zorgen ervoor dat de palen snel kunnen worden gekraakt. Het is eventueel mogelijk om het puin dat is ontstaan bij het kraken van de palen, door Bos te laten afvoeren.

Onze palenkraker blinkt uit in kracht en robuustheid

Voor het verwijderen van heipalen is het niet nodig om de palen eerst helemaal uit te graven. Door gebruik te maken van de palenkraker van Bos, hoeft u geen voorbereidende werkzaamheden te verrichten. De palenkraker van Bos knipt het beton moeiteloos door, door gebruik te maken van vier enorme beitels. De medewerkers van ons bedrijf kunnen u adviseren op welke wijze u de palenkraker van Bos het beste in kunt zetten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer informatie over onze palenkraker kunt u elders op deze site vinden. Mocht u willen weten wat de palenkraker van Bos voor uw bedrijf kan betekenen, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0297 – 281 716 of door gebruik te maken van het contactformulier op deze site. Onze werknemers zullen u uitvoerig informeren over onze diensten en onze producten. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat we op ons kantoor kunnen aangeven hoe we te werk zullen gaan indien we uw opdracht moeten uitvoeren.


Interessant? Deel deze pagina

Polish website

Aannemings Mij. Bos BV
Industrieweg 56
Postbus 225
3640 AE Mijdrecht
Telefoon : 0297-281716
Fax : 0297-289193