Sloopwerk in Mijdrecht en omgeving

Op het gebied van sloop in Mijdrecht is de naam Bos als sinds 1965 een begrip. De vaardigheden die wij hebben opgedaan op het gebied van sloop in Mijdrecht, kunnen goed van pas komen als u een gebouw heeft dat gesloopt moet worden. Door gebruik te maken van gekwalificeerd personeel en het juiste materieel, is het voor ons mogelijk om elke sloop klus in Mijdrecht tot een goed einde te brengen. Op deze site kunt u vaststellen wat waar wij toe in staat zijn.

Voor kwaliteit op het gebied van sloop in Mijdrecht kiest u voor Bos

Een sloop klus in Mijdrecht wordt door ons op een planmatige manier aangepakt. Voor ons is het van belang dat we tijdens een sloop in Mijdrecht gehouden zijn aan de wet- en regelgeving op dit gebied. Tijdens een sloop in Mijdrecht zullen we daarom niet kiezen voor brute kracht. Met gebruik van de ervaring die we door de jaren hebben opgedaan, zorgen we ervoor dat het gebouw op gedegen manier gesloopt wordt.

Contact

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek indien u een pand heeft dat gesloopt dient te worden. Op het gebied van sloop in Mijdrecht kunnen wij veel voor u betekenen. U kunt ons benaderen voor het maken van een afspraak, door te bellen naar 0297 – 281 716 of door een gebruik te maken van het contactformulier. Mocht u eerst wat vragen willen stellen over een sloop in Mijdrecht, dan kunt u ons ook benaderen. Wij helpen u graag op weg.


Interessant? Deel deze pagina

Polish website

Aannemings Mij. Bos BV
Industrieweg 56
Postbus 225
3640 AE Mijdrecht
Telefoon : 0297-281716
Fax : 0297-289193