Sloop bedrijf waarop u volledig kunt vertrouwen

Als sloopbedrijf heeft Bos in Mijdrecht al meer dan 45 ervaring in het slopen van gebouwen. Mocht u op zoek zijn naar een sloopbedrijf dat kwaliteit levert en zich aan gemaakte afspraken houdt, dan kunt u uitstekend zaken doen met Bos. Op de andere pagina’s van deze site kunt u lezen wat dit sloopbedrijf voor u kan betekenen. Tijdens sloopwerkzaamheden maakt Bos altijd gebruik van het beste materieel en van ervaren en gekwalificeerde vakmensen.

Een sloopbedrijf duwt niet zomaar een gebouw om

Mede ingegeven door de vernieuwde wet- en regelgeving is het voor een sloopbedrijf niet mogelijk om zomaar een gebouw om te duwen. Bij de sloop van een gebouw gaat ons sloopbedrijf gedegen en planmatig te werk, zodat de verschillende onderdelen van het gebouw gesorteerd afgevoerd kunnen worden. Door gebruik te maken van de ervaring en de kennis van ons sloopbedrijf, weet u zeker dat uw opdracht volgens de afspraken wordt uitgevoerd.

Contact

Bos sloopbedrijf beschikt over de mensen en de middelen om elke sloopklus tot een goed einde te brengen. Indien u een afspraak wilt maken voor een oriënterend gesprek, kunt u ons sloopbedrijf bereiken door te bellen naar 0297 – 281 716. Het is ook mogelijk om, indien u zich aan het oriënteren bent, een aantal vragen over uw sloopopdracht aan ons voor te leggen, door ze te versturen met het contactformulier op deze site.


Interessant? Deel deze pagina

Polish website

Aannemings Mij. Bos BV
Industrieweg 56
Postbus 225
3640 AE Mijdrecht
Telefoon : 0297-281716
Fax : 0297-289193